Zonnepanelen

Besparing: tot € 1100,- per jaar en 0% btw

Met zonnepanelen kan je eigen duurzame energie opwekken. Elk huis en energieverbruik is uniek, daarom bieden wij maatwerk en komen wij persoonlijk bij je langs om het maximale rendement uit jouw dak te halen. investeren in zonnepanelen is een slimme keuze omdat het een financiële besparing oplevert, milieuvriendelijk is, en een slimme investering voor de lange termijn.

Otera Keurmerken Header Hero
Otera Besparing Label
Otera Euromunten
Otera Financieel Label

Besparing tot wel € 1100 per jaar en 0% btw

investeren in zonnepanelen is een slimme keuze omdat het een financiële besparing oplevert, milieuvriendelijk is, en een slimme investering voor de lange termijn.

Zelf energie opwekken

60 miljoen zonnepanelen gebruiken we al in Nederland. Ze liggen op meer dan 2 miljoen huizen, maar bijvoorbeeld ook op bedrijfspanden en geluidswallen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op het dak, omdat het zo aantrekkelijk is.
Otera Zonnepanelen Stel

Zonnepanelen

Om de doelen van het Klimaatakkoord te bereiken, kunnen huiseigenaren bijdragen door zonnepanelen aan te schaffen, waarmee ze direct groene stroom opwekken en besparen op energiekosten door zelfopgewekte energie direct te gebruiken of terug te leveren aan het net via saldering. Sinds 2023 is de aanschaf van zonnepanelen btw-vrij, wat extra besparingen oplevert. Daarnaast is een energielabel, dat de energiezuinigheid van een woning aantoont en verplicht is bij verkoop of verhuur, te verbeteren door duurzame maatregelen zoals isolatie en het installeren van een hybride warmtepomp, wat bijdraagt aan het milieu en lagere energiekosten.

Jinko Solar

Ontdek de voordelen van zonne-energie met Jinko Solar, wereldwijd toonaangevend in zonne-oplossingen. Jinko hoogwaardige zonnepanelen zijn betrouwbaar en leveren consistente prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Met geavanceerde technologieën en strenge kwaliteitscontroles biedt Jinko Solar duurzame energieopwekking voor thuis en op het werk. Bovendien blijven we innoveren om onze panelen nog efficiënter te maken voor hoger en optimale opbrengst.

Otera Zonnepanelen Energie
Otera Zonnepanelen Dak

Aiko Solar

Ontdek de kracht van Aiko Solar’s glas-op-glas (bifacial) zonnepaneel, met een indrukwekkend vermogen. Deze geavanceerde zonnepanelen bieden niet alleen betrouwbare energieopwekking, maar ook duurzaamheid en efficiëntie op lange termijn. Met Aiko’s glas-op-glas technologie (bifacial) ben je verzekerd van maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid. Aiko panelen zijn ontworpen om jarenlang consistente prestaties te leveren, waardoor je kunt genieten van een stabiele en efficiënte energieopwekking voor jouw woning of bedrijf. Aiko word ook gezien als een high end product. Aanrader voor esthetische look!

Enphase

Ontdek Enphase – een vooraanstaand bedrijf op het gebied van zonne-energie en energiebeheer. Met onze geavanceerde micro-omvormers optimaliseren we de energieopbrengst van elk zonnepaneel afzonderlijk, terwijl onze batterijopslagsystemen u meer controle geven over de opgeslagen energie voor toekomstig gebruik. Door te kiezen voor Enphase maakt u de overstap naar een intelligenter, groener en duurzamer energiesysteem.

Otera Zonnepanelen Woning Dak
Otera Zonnepanelen Familie

Solaredge

Ontdek SolarEdge – dé wereldleider in slimme energieoplossingen. Solaredge zijn geavanceerde omvormertechnologieën optimaliseren de prestaties van uw zonne-energiesysteem, waardoor u meer energie kunt opwekken en besparen. Met Solaredge zijn innovatieve Power Optimizer-systeem maximaliseert u de energieopbrengst van elk zonnepaneel, zelfs onder verschillende omstandigheden. Daarnaast biedt ons intelligente monitoringplatform real-time inzicht in uw energieverbruik en prestaties, waardoor u de controle behoudt over uw energievoorziening. Kies voor SolarEdge en maak de overstap naar een slimmer, efficiënter en duurzamer energiesysteem.

Hoymiles

Hoymiles wordt gewaardeerd vanwege zijn focus op efficiëntie en betaalbaarheid in de wereld van zonne-energieoplossingen. Het bedrijf biedt klanten een kosteneffectieve manier om te profiteren van zonne-energie, zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen voor hun zonne-energiebehoeften, is Hoymiles zeker een serieuze overweging waard.

Otera Zonnepanelen Man
Otera Zonnepanelen Top

GoodWe

Ontdek GoodWe – een toonaangevende naam in geavanceerde zonne-energieoplossingen. Met de hoogwaardige omvormers en energiebeheersystemen kunt u optimaal profiteren van zonne-energie, terwijl u tegelijkertijd uw energiekosten verlaagt en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. GoodWe producten staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Kies voor GoodWe en maak de overstap naar een slimmer, groener en efficiënter energiesysteem.

Warmtepomp én zonnepanelen

The perfect match! De hybride warmtepomp zal gas besparen, maar heeft ook elektriciteit nodig om te werken. Het gasverbruik zal dus dalen en het elektriciteitsverbruik zal stijgen. Om de kosten voor elektriciteit (nog verder) te drukken, kun je zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen. Ook voor een zonnepanelensysteem inclusief montage ben je bij Otera aan het juiste adres.
Otera Hybride Warmtepomp Info

Vrijblijvend advies op maat ontvangen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Otera Zonnepanelen Monteur
Otera Zekerheden Garantie Keurmerken

Van advies tot installatie

We analyseren de ligging van je dak, bepalen of het dak geschikt is en berekenen hoeveel je kunt besparen.

Je hebt vast vragen over allerlei zaken m.b.t. het plaatsen van zonnepanelen. Wij nemen de tijd voor je en beantwoorden je vragen op een deskundige wijze.

Na het adviesgesprek ontwerpen wij een zonnepanelen systeem dat zowel technisch, economisch als esthetisch het beste bij jouw situatie en wensen past.

We helpen je de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden te begrijpen om jouw investering zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Door te kiezen voor een zonnepanelen draag je actief bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Wat onze klanten vertellen...

Daar zijn we trots op!

Otera Beoordeling Klanten

4.8 sterren van 5
Google & Trustpilot

Ontvang onze zonnige E-zine in je brievenbus!

Schrijf je in en laat je inspireren, leer hoe je eenvoudig kunt besparen en maak kans op fantastische prijzen!

🌿Klaar voor inspiratie en plezier rechtstreeks in je inbox? Met de Zonnige E-zine duik je in de wereld van duurzaam leven met praktische tips, de nieuwste technologieën en inspirerende verhalen die laten zien hoe makkelijk en leuk het is om groener te leven. Van eenvoudige besparingstips tot exclusieve abonnee-aanbiedingen, en niet te vergeten onze spannende winacties, je vindt het allemaal in onze Zonnine E-zine nieuwsbrief!

Geen zorgen, wij spammen niet en we delen je e-mail nooit met anderen. We sturen alleen inspirerende en motiverende berichten. Voeg ons toe aan je lijst van vertrouwde afzenders, zo mis je nooit een tip of idee die echt het verschil kan maken!

Otera Adviesgesprek Medewerker

Op al je vragen een antwoord, zo geregeld!

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en een besparingsexpert neemt binnen 1 dag contact op om je wensen door te nemen of plan zelf een adviesgesprek in.

* Verplicht veld