Vloerisolatie

Besparing: € 120,- tot € 360,- op stookkosten en gunstige subsidie

Met goede vloerisolatie verbruik je op jaarbasis veel minder energie om je huis te verwarmen. Vloerisolatie is makkelijk aan te brengen in een hoge kruipruimte. Maar ook zonder (of met een lage) kruipruimte is het mogelijk.
Otera Keurmerken Header Hero
Otera Besparing Label
Otera Euromunten
Otera Financieel Label

Besparing: € 120 tot € 360,- per jaar en zeer gunstige subsidie

Slimme besteding van je geld. Voor vloerisolatie betaal je één keer, maar de besparing zie je elk jaar terug op je energierekening. En het is ook nog eens goed voor de waarde van je woning.

Besparen met vloerisolatie

Met een geïsoleerde vloer voelt je huis prettiger aan. De isolatielaag houdt koude lucht en vocht uit de kruipruimte tegen en de warmte in je huis blijft beter hangen. Daar kan geen pantoffel tegenop! Omdat je minder warmte verliest, hoeft je cv-ketel (of warmtepomp) minder hard te werken en gaat je energieverbruik omlaag. Ook prettig voor het milieu.
Otera Vloerisolatie Warmte

Kruipruimte of kelder isoleren?

In sommige kruipruimtes ontstaan er problemen door vocht in de kruipruimte. Kruipruimte isolatie is een oplossing tegen dit probleem. Door de kruipruimte te isoleren kunnen onder andere de vochtproblemen opgelost worden. Verder verbetert dit het (woon)comfort in de ruimte doordat er geen (koude) lucht meer uit de kruipruimte komt.

Waarom kiezen voor kruipruimte isolatie?

Het is enorm vervelend als u door overlast uit de kruipruimte bijvoorbeeld kou ervaart of u door water wat hier in staat last heeft van een koude vloer of een verschimmelde (houten) vloer. Houten vloeren, die door water gaan schimmelen, zijn erg gevaarlijk. Daarnaast is het voor onderhoud van uw huis verstandig om het probleem op te lossen door middel van isolatie
Otera Vloerisolatie Kinderen
Otera Vloerisolatie Voordelen

Soorten kruipruimte isolatie

Er zijn verschillende manieren om uw kruipruimte te isoleren. Zo heb je bodemisolatie en vloerisolatie. Het verschil tussen deze twee manieren van isoleren is dat de bodemisolatie aangebracht wordt op de bodem van de kruipruimte. Vloerisolatie wordt aangebracht tegen de onderkant van de vloer. Ook dit doen we vanuit de kruipruimte.

Voordelen kruipruimte isolatie

Voordeel van vloer isoleren kruipruimte is allereerst dat het (woon)comfort aangenamer wordt gemaakt. Doordat er vanuit de kruipruimte geen koude lucht meer optrekt, zal het in de woning / bedrijf aangenamer zijn. Verder zijn problemen als optrekkend vocht, schimmel in de muur en verrotte houten vloeren verholpen.
Otera Vloerisolatie Gezin

Vrijblijvend advies op maat ontvangen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Otera Vloerisolatie Monteur
Otera Zekerheden Garantie Keurmerken

Van advies tot isolatie

We analyseren de kelderruimte van de woning om het meest geschikte isolatiemethode voor je te vinden.

Onze gecertificeerde isolatiemonteurs zorgen voor het professionele aanbrengen van de isolatie, waarbij kwaliteit en efficiëntie voorop staan.

We helpen je de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden te begrijpen om jouw investering zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Door te kiezen voor vloerisolatie draag je actief bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Wat onze klanten vertellen...

Daar zijn we trots op!

Otera Beoordeling Klanten

4.8 sterren van 5
Google & Trustpilot

Ontvang onze zonnige E-zine in je brievenbus!

Schrijf je in en laat je inspireren, leer hoe je eenvoudig kunt besparen en maak kans op fantastische prijzen!

🌿Klaar voor inspiratie en plezier rechtstreeks in je inbox? Met de Zonnige E-zine duik je in de wereld van duurzaam leven met praktische tips, de nieuwste technologieën en inspirerende verhalen die laten zien hoe makkelijk en leuk het is om groener te leven. Van eenvoudige besparingstips tot exclusieve abonnee-aanbiedingen, en niet te vergeten onze spannende winacties, je vindt het allemaal in onze Zonnine E-zine nieuwsbrief!

Geen zorgen, wij spammen niet en we delen je e-mail nooit met anderen. We sturen alleen inspirerende en motiverende berichten. Voeg ons toe aan je lijst van vertrouwde afzenders, zo mis je nooit een tip of idee die echt het verschil kan maken!

Otera Adviesgesprek Medewerker

Op al je vragen een antwoord, zo geregeld!

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en een besparingsexpert neemt binnen 1 dag contact op om je wensen door te nemen of plan zelf een adviesgesprek in.

* Verplicht veld