Thuisbatterij

Besparing: 60% to 80% van het net

Dankzij de thuisbatterij kun je altijd gebruik maken van voordeligste energie, namelijk zelf opgewekte zonne-energie. Ook zonder salderingsregeling of tijdens nadelige terugleververgoedingen.

Otera Keurmerken Header Hero
Otera Besparing Label
Otera Euromunten
Otera Financieel Label

Besparing 60 tot 80% onafhankelijk van het net

Met een thuisbatterij kun je de energie die je zonnepanelen overdag opwekken, wanneer je meestal niet thuis bent, in de avonduren gebruiken. Hierdoor ben je 60-80% onafhankelijk van het net.

Haal altijd voordeel uit je eigen energie, ook in de toekomst

Kun je zonne-energie opslaan in plaats van aan het net te leveren? Ja, dat kan met een thuisbatterij. Met zo’n batterij verbruik je zelf meer van de stroom die je zonnepanelen opwekken. En je vermindert stroomfile op het net een klein beetje.
Otera Thuisbatterij Muur

Gebruik je eigen opgewekte stroom

Je thuisbatterij wordt overdag volgeladen met zonne-energie die je niet direct verbruikt. De opgeslagen energie kun je ‘s avonds en ’s ochtends, wanneer je zonnepanelen niet genoeg zelf opwekken, gebruiken als stroomvoorziening. Zo hoef je minder energie van het net af te halen en gebruik je dus veel meer van je eigen zonne-energie. Slim gebruik van je zonne-energie om makkelijk te besparen dus!

Hoe werkt een thuisbatterij?

Wek je meer zonnestroom op dan je verbruikt? Dan stuurt de regelaar van je zonnepanelen de zonnestroom naar je thuisbatterij. Is deze vol? Dan gaat de zonnestroom naar het net.

Verbruik je stroom terwijl je zonnepanelen niets opleveren? Dan verbruik je eerst de stroom uit je thuisbatterij. Als die leeg is, neem je automatisch stroom af van het elektriciteitsnet.

Met een thuisbatterij vergroot je het verbruik van je eigen zonnestroom. Gemiddeld verbruik je ongeveer 30 procent. Met een thuisbatterij gaat dat naar ruim 60 procent.

Otera Thuisbatterij Installatie

Vrijblijvend advies op maat ontvangen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Otera Thuisbatterij Monteur
Otera Zekerheden Garantie Keurmerken

Van advies tot installatie

We analyseren jouw specifieke behoeften en woning om het meest geschikte thuisbatterij voor je te vinden.

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele installatie van jouw thuisbatterij, waarbij kwaliteit en efficiëntie voorop staan.

We helpen je de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden te begrijpen om jouw investering zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Door te kiezen voor een thuisbatterij draag je actief bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Wat onze klanten vertellen...

Daar zijn we trots op!

Otera Beoordeling Klanten

4.8 sterren van 5
Google & Trustpilot

Ontvang onze zonnige E-zine in je brievenbus!

Schrijf je in en laat je inspireren, leer hoe je eenvoudig kunt besparen en maak kans op fantastische prijzen!

🌿Klaar voor inspiratie en plezier rechtstreeks in je inbox? Met de Zonnige E-zine duik je in de wereld van duurzaam leven met praktische tips, de nieuwste technologieën en inspirerende verhalen die laten zien hoe makkelijk en leuk het is om groener te leven. Van eenvoudige besparingstips tot exclusieve abonnee-aanbiedingen, en niet te vergeten onze spannende winacties, je vindt het allemaal in onze Zonnine E-zine nieuwsbrief!

Geen zorgen, wij spammen niet en we delen je e-mail nooit met anderen. We sturen alleen inspirerende en motiverende berichten. Voeg ons toe aan je lijst van vertrouwde afzenders, zo mis je nooit een tip of idee die echt het verschil kan maken!

Otera Adviesgesprek Medewerker

Op al je vragen een antwoord, zo geregeld!

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en een besparingsexpert neemt binnen 1 dag contact op om je wensen door te nemen of plan zelf een adviesgesprek in.

* Verplicht veld