Wat klanten over ons vertellen

Daar zijn we supertrots op!

Otera Review Google Trustpilot

Danielle Heesbeen

Otera 5 Sterren

Enorm blij dat ik voor Otera heb gekozen. De panelen waren zo geplaatst en ook voor mijn spouwmuur isolatie waren ze er snel bij.
Binnenkort zal ik ook de warmtepomp door Otera laten plaatsen. De installateurs waren netjes en secuur , ook mijn bedrading is mooi weggewerkt. Ik raad Otera aan ook bij mijn familie zullen ze snel gaan monteren.

Herman de Ruiter

Otera 5 Sterren

k kan niets anders zeggen dan topbedrijf. Alles tot in de puntjes geregeld, meedenken en niets is ze te veel. Communicatie helder en een top prijs. 3 monteurs die volledig op elkaar ingespeeld zijn en perfect werk hebben geleverd. Wij hadden ons dak laten coaten en na het plaatsen van de beugels hebben ze netjes alles nagelopen en eventuele beschadiging aan de coating netjes bijgewerkt.
10 panelen op het dak en 3 op de schuur. Alle kabels netjes weggewerkt en in één dag geplaatst. Ook meteen een hele nieuwe groepenkast geplaatst en voorbereidt voor een thuisbatterij. Het is dat we maar 5 sterren kunnen geven.
Bedankt voor de super service en we gaan jullie zeker aan iedereen aanbevelen.

Klaas Beekhof

Otera 5 Sterren

Tijdens de eerste telefoongesprek, voelde het al goed aan. Ontzettend aardige jongens werken er bij het bedrijf en wij zijn ontzettend tevreden. Bedankt team Otera.

John Pastor

Otera 5 Sterren

Goed schouwgesprek. Scherpe offerte, uiteindelijk Otera gekozen uit 4 offertes. Na acceptatie werd er na 3 weken al geplaatst. Er werd netjes en snel gewerkt, in een halve dag. Ik wilde de bekabeling binnenshuis, na onderzoek werd er inderdaad een vrije buis naar beneden gevonden. Ook werd de app voor mij op mijn telefoon geplaatst. De installateurs spraken geen Nederlands, maar als er iets was of uitgelegd moest worden was er altijd een telefonische back up. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Nancy Reijerkerk

Otera 5 Sterren

Afgelopen maandag bij ons 12 zonnepanelen geplaatst door Otera.
Het contact is vanaf begin af aan fantastisch geweest met Lyia en Viktor.
Ze hebben ontzettend met ons mee gedacht en uiteindelijk hebben.ze zelfs nog wat extra gedaan en hebben we betere panelen gehad. Ze komen hun afspraken na en bieden geweldige service voor een scherpe en nette prijs.
De jongens die de panelen hebben geplaatst hebben netjes gewerkt en zelfs nog een dakpan vervangen waarvan ze hadden gezien dat die stuk was. Lyia heeft contact met de jongens en controleerd daarna alles en zirgt dat alles werkt. Zelfs de aanmelding bij liander wordt geregeld!
In de verhitte markt van zonnepanelen land is Otera zeer betrouwbaar, leveren kwaliteit en komen afspraken na. Wij zijn heel blij dat wij voor Otera hebben gekozen!

I OoO

Otera 5 Sterren

Volgende producten heb ik afgenomen bij dit bedrijf; zonnepanelen in combinatie met een hybride warmtepomp. Alles is super goed verlopen. Installatie van de zonnepanelen was binnen 3 weken uitgevoerd dat verliep vlekkeloos. Warmtepomp is binnen 4 weken geleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke personeel en denken goed mee. Nu nog even doorsparen voor nieuwe kozijnen. Zal mijn review updaten hoe dat is gegaan bij otera. Ergens na de zomer.

Karin Jongeneel-Hendriks

Otera 5 Sterren

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Otera hebben gekozen. Vanaf het begin tot het eind deskundig, vriendelijk, snel en zeer goed geholpen. Zonder ingewikkelde en dure termen, ze zijn lekker ‘gewoon’. De offerte en het eerste bezoek aan ons werd verzorgd door Viktor. Hij nam alle tijd voor ons en heeft veel kennis van de techniek en ook van het monteren en plaatsen, hij dacht met al onze vragen mee en kwam met een heel eerlijk advies. Prijs kwaliteit verhouding was ook prima want we hadden meerdere offertes lopen. En ze konden snel leggen.(binnen 3 weken) En dat is erg fijn, want de zomer staat voor de deur. Installatie werd uitgevoerd door een zeer professioneel team. En wat werken ze netjes, veilig en zorgvuldig! De afronding werd verzorgd door Illya, en ook hij nam alle tijd voor ons, om alles uit te leggen, en hielp met het installeren van die leuke app!

Wij raden iedereen Otera aan, en we gunnen Otera nog vele mooie opdrachten. Bedankt allemaal, super blij met onze investering.
Gerrit en Karin

M

Otera 5 Sterren

Wij hebben onlangs een airco, zonnepanelen en een monoblock warmtepomp aangeschaft bij Otera. Alles is binnen 4 weken geïnstalleerd.
Heldere informatie vooraf, duidelijke en persoonlijke communicatie tijdens het gehele proces. De mannen hebben keurig werk afgeleverd. En niet onbelangrijk, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Karolina Gubala

Otera 5 Sterren

Via een overheidsinstantie zijn wij Otera uitgekomen. Wij kregen Viktor op bezoek en die heeft ons alles uitgelegd over het verduurzamen van onze woning. Wij hebben 2 producten afgenomen bij Otera. Zonnepanelen en een warmtepomp. Alles is zeer soepel verlopen wij zijn een zeer tevreden klant.

arankiee P

Otera 5 Sterren

Hele fijne ervaring! Er word met je meegedacht, duidelijke communicatie en snelle levering. Meerdere aanbieders vergelijken en Otera kwam er zeer voordelig uit. Met 2 weken lagen de zonnepanelen al op het dak!

frieda strasters

Otera 5 Sterren

Nou ze liggen erop laat de zon maar schijnen. We hadden geen lange wachttijd een goede maand . Top service , werken netjes en gaan niet weg voordat het allemaal werkt Dag erna nog even iemand geweest voor check installatie en uitleg. App. Top een aanrader Otera 👍 ga zo door. Wim & Frieda

Alphan Gökalp

Otera 5 Sterren

Wat een topbedrijf!
Zonnepanelen aangeschaft en van begin tot eind een geweldige service gehad. Vakkundige mensen die snel en secuur zijn naast het feit dat ze netjes en beleefd waren. Echt aan te raden.
Mijn volgende afspraak staat al voor de airco’s.

D H

Otera 5 Sterren

Ik ben zeer tevreden dat mijn keuze gevallen is voor Otera. Ze hebben in november een prachtige warmtepomp installatie uitgevoerd bij ons thuis. Het duurde iets langer dan verwacht, maar alles werkt goed. Bedankt team Otera!

Burak Yalcin

Otera 5 Sterren

Wij hebben Warmtepomp installatie samen met zonnepanelen laten uitgevoerd. We zijn heel erg te vreden met de geleverde diensten, prijzen zijn ideaal. Snel geleverd, gelijk alles goed afgerond

Tina van der Rijk

Otera 5 Sterren

We wilden na de verhuizing naar Heemstede opnieuw zonnepanelen. Na enkele offertes kwam Orera als beste uit de bus. Dat kwam voornamelijk omdat de verkoper ontzettend meedenkend was en wij niet het gevoel hadden, dat Otera ons zag als een nummer. Een perfecte online offerte leidde tot de installatie van 22 panelen. 3 man kwam het installeren. Twee op het dak en de ander bracht de omvormer en de aansluitingen op de meterkast aan. Na een uur of 4 en half/5 was het klaar en werkend. Toppers Otera!

iropiroiris van Soest

Otera 5 Sterren

Heb veel dingen aangeschaft met behulp van een warmtefonds. Bryan heeft mij goed geholpen. Alle vier de installaties zijn goed verlopen. Airco’s, isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Alles is in de loop van 5 weken uitgevoerd. Top otera dankjewel!

Daryna Chaban

Otera 5 Sterren

Na ons uitgebreid te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden om zonnepanelen op ons dak te laten installeren zijn wij bij Otera terecht gekomen. Duidelijke offerte ontvangen en goede toelichting op de offerte gekregen wat ons heeft doen besluiten de opdracht tot plaatsing aan Otera te gunnen. Snelle en uitstekende levering en plaatsing. Overleg mogelijk m.b.t. het netjes wegwerken van de kabels buiten langs i.p.v. door de woning.
Otera een aanrader! 💪🏻

cynthia poen

Otera 5 Sterren

Vriendelijk, attent en zorgvuldig. Geen lange wachttijden, langdradige mailwisselingen of ingewikkelde dure termen die extra kosten, niks van dat alles bij Otera😉

Wel vakkundige plaatsing, doen wat ze beloven en de service is top!

Geen gebakken lucht en zeer benaderbaar. Onze panelen liggen prachtig en heel vlot op ons dak dankzij het meedenken van dit bedrijf.
Dank voor de service jongens, we zijn dolblij met ons rijtje zonvangers 🌞

Jesy V R

Otera 5 Sterren

Goed geholpen door het bedrijf. Alles is goed verlopen en personeel is aardig. Warmtepomp werkt naar behoren en de airco’s verwarmen goed. Wij hebben geen klachten en zijn alleen maar positief over Otera. Wij raden jullie aan. Gr familie Van Rek

Tolga Caglayankaya

Otera 5 Sterren

Wat moet ik zeggen? Ze zijn geweldig! 100% dik tevreden. Ze zijn nauwkeurig , vriendelijk, super professioneel en buiten gewoon snel ! Ten zeerste aanbevolen. Vooral Viktor deed alles perfect en regelde alles heel snel en keurig. Bedankt Otera!

sebastian vicuna

Otera 5 Sterren

Gekozen voor Otera doordat zij als enige eerlijk advies gaven over de verschillende warmtepompen. Veel partijen wouden maar wat aansmeren. Heel blij met heel het traject. Ben dankzij Otera helemaal van het gas af.

HetIsZo

Otera 5 Sterren

Wij hebben voor otera gekozen, omdat zij complete verduurzaming aanboden. Wij hadden in begin onze twijfels, omdat het bij onze kennis verkeerd was gegaan via een ander bedrijf. Maar bij otera is alles goed gegaan en Wij zijn een blije klant. Ga zo door mannen.

Harry Kuijs

Otera 5 Sterren

Je kunt met een gerust hart je zonnepanelen door Otera laten installeren. Contact met Viktor en Ilya was/is zeer goed en beantwoorden de vragen deskundig en als ze het niet weten zoeken ze het uit). Offerte was duidelijk (en concurrerend). Bovendien hebben ze een snelle levertijd en installeren ze snel en netjes (goede monteurs). We hebben in totaal 2 * 16 zonnepanelen laten installeren en werkt goed (ze zijn nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten, zodat het geheel er perfect uitziet). Ze komen later nog terug als we internet hebben (nieuw huis) voor het installeren van de App.

Marina Somjatova

Otera 5 Sterren

Enorm blij met mijn zonnepanelen. Na een lange zoektocht ben ik in aanraking gekomen met Otera. Ik ben heel vriendelijk benaderd en goed geïnformeerd. 3 weken later kwamen 3 vriendelijke mannen de panelen installeren en dat ging ook goed. Ik was verrast hoe vlot het allemaal ging.

Daphne Krom

Otera 5 Sterren

Wij zijn door otera benaderd voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vriendelijke adviseur is langs gekomen en heeft alles duidelijke uitgelegd.
Wij zijn in zee gegaan met Otera en hebben voor compleet verduzamingspakket gekozen. Alle maatregelen zijn binnen één week uitgevoerd en alles werkt goed. Wij zijn ontzettend blij dat wij de keuze hebben laten vallen op Otera.

Harry Kuijs

Otera 5 Sterren

Je kunt met een gerust hart je zonnepanelen door Otera laten installeren. Contact met Viktor en Ilya was/is zeer goed en beantwoorden de vragen deskundig en als ze het niet weten zoeken ze het uit). Offerte was duidelijk (en concurrerend). Bovendien hebben ze een snelle levertijd en installeren ze snel en netjes (goede monteurs). We hebben in totaal 2 * 16 zonnepanelen laten installeren en werkt goed (ze zijn nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten, zodat het geheel er perfect uitziet). Ze komen later nog terug als we internet hebben (nieuw huis) voor het installeren van de App.

Danny Oussoren

Otera 5 Sterren

Zeer Professioneel bedrijf. Verkoper Victor leuk contact mee gehad en gaf goede adviezen. Waren er snel uit en en door omstandigheden binnen een week geplaatst! Raad Otera bij iedereen aan.
Dan Oussoren

Eriv van Rijn

Otera 5 Sterren

Zowel de offerte als het mondelinge contact voelde zeer goed aan. Prijs was concurrerend , persoonlijke contact/advies was verre van opdringend wat bij ons zeer prettig overkwam. Al vrij snel werden de zonnepanelen, eind september j.l. , geplaatst. Dit werd gedaan door ijverige en zeer keurige vakmensen.Waren en zijn heel tevreden met de hele gang van zaken. En wat ook niet onbelangrijk was voor ons dat er pas betaald hoefde te worden na aflevering van compleet geplaatst en werkend systeem. Een bedrijf die wij van harte aanbevelen.

Chedli Habouria

Otera 5 Sterren

Otera heeft mij van 2 huizen voorzien van zonnepanelen. Fijn contact gehad met Ilya en Viktor. Bedankt voor jullie snelle en goede service. Ik wens jullie veel succes verder en wil iedereen dit leest Otera aanbevelen.

Bert Merkestein

Otera 5 Sterren

We hebben onlangs zonnepanelen afgenomen bij en laten plaatsen door Otero. We hebben echt als zeer goed ervaren. Nadat we een aanvraag hadden gedaan voor informatie reageerden ze binnen een dag. De persoon (Yunus) die ons te woord stond gaf ons zeer vakkundig advies. Vervolgens kwamen ze langs voor een persoonlijke schouw (Victor) en ook hierin gaven ze ons echt goed advies en aansluitend een goed passend voorstel.

De plaatsing ging vlekkeloos, door ontstane ruimte in de planning konden ze binnen een week al plaatsen. De monteurs werkten zeer netjes. Ook na de plaatsing was de service echt perfect wat betreft zorgen voor een goede aansluiting richting de energie leverancier. Ik denk dat Otero echt een voorbeeld is voor andere organisatie wat betreft klant centraal stellen. Petje af!

Richard Croon

Otera 5 Sterren

Hiermee wil ik complimenten geven aan Otera, ik ben namelijk een type dat alles uitzoekt op het internet, wat de offerte inhoud. Daarna ga ik mailen om een uitleg vragen over de offerte, de mails gaat over en weer met vraag en antwoord, met deze gegevens heb ik Otera uitgenodigd, een goed gesprek gehad manager van Otera, ik had ook gevraagd om nederlandse werknemers, helaas die had hij niet, wel Oekraïners, waarvan 1 volledig nederlands sprak. Bij de installatie van de panelen waren er 3 Oekraïners, sociaal en netjes waren zij, ook was de manager aanwezig, om alles nog eens door te nemen. Ze waren er om 09.00 uur en 15.00 weer weg, alles netjes uitgevoerd, ook had hij aangegeven dat er een dakpan was gesneuveld, dat is netjes dat hij dat aangaf. Verder is de app geïnstalleerd door Otera en uitleg gekregen van de werking, ook hebben zij mij aangemeld bij Vattenval voor de saldering en alles werkte naar tevredenheid, betaling naar installatie en werking van de panelen.
Top gedaan.

Don Bijl

Otera 5 Sterren

Otera heeft bij ons zonnepanelen geplaatst en heeft deze aangesloten op de meterkast. Ook is de meterkast vernieuwd en naar de huidige standaard gebracht. Prettig was het bezoek ter voorbereiding op de werkzaamheden. De afspraken zijn keurig nagekomen en het werk is uitstekend uitgevoerd. Er is doorgewerkt totdat alles aangesloten was. De software werkte niet meteen maar is de volgende dag prima in orde gebracht. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Otera als leverancier en installateur.

Hans Bloemen

Otera 5 Sterren

Afgelopen week 12 zonnepanelen laten plaatsen. Ik heb vanaf het eerste contact heldere informatie ontvangen. Mijn aanvullende vragen werden snel en kundig beantwoord. Op de installatie dag werd eerst alles doorgesproken en afspraken gemaakt over mijn wensen. De drie monteurs werkten netjes, veilig en professioneel. Als afronding goede instructies ontvangen en werd alles nog toegelicht inclusief de app!
Bedankt
Hans B

Rolf Huiting

Otera 5 Sterren

Afgelopen week hebben we door Otera, 8 zonnepanelen laten plaatsen. Vanaf het offertetraject tot en met uitvoering hebben we te maken gehad met zeer kundig personeel. Ze denken mee met het gehele plan, welke omvormer(s) er toegepast kunnen worden, hoe de panelen komen te liggen. Door de korte levertijd lagen de panelen binnen een maand op ons dak. Zeer snelle en nette montage. Top werk!

Theo J van der Meulen

Otera 5 Sterren

We zijn ontzettend blij met de zonnepanelen. Maar nog veel meer met de mannen van Otera die uitstekend werk geleverd hebben. Ter zake kundig, netjes, meedenkend, oplossingsgericht en erg aardig.
Er was een goede oplossing voor de kabelverbinding met de meterkast en het legplan werd tijdens de installatie aangepast voor een optimal en esthetisch resultaat. Ook de apparatuur is van hoge kwaliteit en het nieuwste op de markt.
Kortom, een dikke tien!

Marilyn de Rooij

Otera 5 Sterren

Zeer tevreden. We waren na de keuze voor Otera zeer snel aan de beurt. Vrolijk, maar serieuze hardwerkende medewerkers die snel, netjes en geconcentreerd hun werk hebben gedaan. Echt petje af, ze hebben ook alles keurig achter gelaten, je kon in de tuin niet meer zien dat ze geweest waren. De zonnepanelen werden de volgende dag meteen blootgesteld aan die enorme storm, maar liggen nog fantastisch op hun plek en doen naar grote tevredenheid hun werk! 😀

Lex

Otera 5 Sterren

Zonnepanelen geleverd door Sungevetie ( geen aanrader ruim een jaar gewacht, slechte communicatie) Geïnstalleerd door Otera. Wat een top bedrijf ( ik heb spijt dat ik ze niet bij Otera heb gekocht) Goed vakbekwaam personeel, fijn contact met Illya ( hij doet wat hij zegt ) Top geregeld super blij mee. Ik raad jullie ten allertijden aan een dikke 10

David Suarez Garcia

Otera 5 Sterren

Mijn ervaring met Otera was uitstekend. Vanaf het begin presenteerden ze me een duidelijk offerte dat paste bij mijn eisen en budget. Hun offerte was het beste dat ik ontving voor het installeren van zonnepanelen in mijn huis, en ik heb veel offertes gevraagd…

Bovendien viel Otera op door hun snelheid en flexibiliteit. Ze verzekerden me dat de wachttijd minimaal zou zijn en dat ze de installatie in minder dan een maand zouden kunnen uitvoeren, en ze hielden woord. Ze waren ook zeer flexibel met betrekking tot technische schouw en installatie, waardoor ik mijn planning zonder problemen kon aanpassen.

Het team van Otera was vriendelijk en professioneel. Vanaf het eerste moment boden ze me persoonlijke aandacht en beantwoordden ze al mijn vragen op een duidelijke en beknopte manier. Tijdens de installatie voerden ze het werk schoon en efficiënt uit, zonder enige vorm van overlast te veroorzaken.

Kortom, ik beveel Otera ten zeerste aan voor elke zonnepaneelinstallatie die u nodig heeft. Hun duidelijke aanbod dat is aangepast aan uw behoeften, de snelheid van installatie en de flexibiliteit om zich aan uw schema aan te passen, evenals hun vriendelijke team en nette uitvoering van het werk zijn aspecten die uitblinken in hun service.

Bedankt Otera!

Ruud Warmenhoven

Otera 5 Sterren

Erg tevreden met de zonnepaneleninstallatie. Wij hebben met 5 huizen in de straat voor Otera gekozen door de scherpe prijs voor goede producten + garantie en zijn erg tevreden met de professionele installatie en hulp. Vooral fijn dat Victor als verkoper zelf ervaring heeft met installeren en daardoor ook echt weet waar hij het over heeft. En zelfs gebak gekregen op de verjaardag van mijn zoontje 🙂

Pieter Waag

Otera 5 Sterren

Voor mijn ouders heeft Otera de zonnepanelen geplaatst en dit hebben ze echt super goed en netjes gedaan. Vanaf het eerste moment heel goed contact, klantvriendelijk, servicegericht en heel persoonlijk. De installatie van de zonnepanelen is heel netjes gedaan en in de meterkast ziet alles er ook perfect uit. Mocht je zonnepanelen overwegen raad ik hun zeker aan!

wim smit

Otera 5 Sterren

Lastig kiezen uit de vele aanbieders. Op basis van reviews, telefonisch contact en offerte-vergelijk gekozen voor Otera. 8 panelen installatie kon binnen 3 weken worden geleverd. Afspraken werden nagekomen. In een dag geinstalleerd door een hardwerkend team. Bekabeling door het huis werd in goed overleg uitgevoerd (niet de gemakkelijkste weg) en om 20.00 uur was de klus geklaard. Lange
Dag en geen gezeur over meerkosten. Prima keuze!

Steven Smit

Otera 5 Sterren

Wij zijn heel tevreden met Otera.
De eerste afspraak was heel gezellig.
Alles werd duidelijk uitgelegd.
De installatieafspraak was ook snel gemaakt, wat ook zeer fijn is. De monteurs hebben netjes werk geleverd.De app is ook heel duidelijk, ik kijk regelmatig hoeveel energie de panelen leveren.
Ik ben zeer tevreden over Otera. ☀️

Wendy Kok

Otera 5 Sterren

Ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal super fijn verlopen is. Wij kregen een dakrenovatie en daarom opzoek gegaan naar een bedrijf wat onze zonnepanelen eraf en er weer op wilde leggen. Viktor is gekomen om te kijken of het mogelijk was en keek ook of onze zonnepanelen nog naar behoren werkte. Later telefonisch contact gehad met Yunus en ook dit verliep erg prettig. Afspraken worden nagekomen, werkmannen zijn zeer beleefd en korte lijntje via watsapp met Yunus. Zonnepanelen liggen er weer keurig op en werken weer naar behoren. Wij zijn zeer tevreden en raad jullie ook zeker aan bij andere mensen. Groetjes uit het mooie Uitgeest van Gilles en Wendy

Angelina

Otera 5 Sterren

Wij zijn zeer tevreden met de service die wij hebben ontvangen van Otera. Het team was erg deskundig en professioneel tijdens het hele proces van de installatie van onze zonnepanelen. Ze waren zeer behulpzaam bij het beantwoorden van al onze vragen en zorgden ervoor dat wij volledig begrepen hoe het systeem werkt.

Wij waren ook onder de indruk van de snelheid van hun levering en installatie. Het team was erg efficiënt en zorgde ervoor dat alles was geregeld. Bedankt Otera!

Angie L

Otera 5 Sterren

Wij zijn zeer tevreden met de zonnepanelen van Otera. Goede voorlichting gehad voordat we tot aankoop overgingen en de installatie ging keurig volgens afspraak. Inmiddels doen de zonnepanelen al een half jaar hun werk en volgen we in de app de resultaten. Het was een goed besluit, zowel voor het milieu als voor onze portemonnee.

Danny Beek

Otera 5 Sterren

Prima bedrijf Installatie is in goedoverleg zoals ik het graag wauw hebben aangesloten en een prima contact gehad.

Маргарита Чапа

Otera 5 Sterren

Ik zal dit bedrijf kort omschrijven: professioneel, persoonlijk en komen hun afspraken na. Heel blij met Otera.

ACO 190

Otera 5 Sterren

Zonnepanelen werken naar behoren. Jongens van Otera hebben ons goed geholpen. Ook met de zware storm in Noord Holland staat alles nog perfect. Bekende van ons die het door een andere bedrijf hebben laten zetten hadden wel wat problemen met de storm gehad. Top geplaatst dus. Bedankt!!!

Janita van der lugt

Otera 5 Sterren

Zeer tevreden over de service van Otera. Deskundig, betrouwbaar, snel en bovenal een zeer prettig team! Wat ons betreft een aanbeveling voor andere die nog aan het zoeken zijn in het grote aanbod van bedrijven die zonnepanelen aanbieden!

Erwin Wijaya

Otera 5 Sterren

Op aanraden van mijn ouders bij Otera gaan informeren over zonnepanelen.

Vanaf eerste contact waren we zeer goed geholpen. We kregen een duidelijk uitleg. Verder vooraf steeds netjes geïnformeerd en superblij met de snelle levering!

Zeker een bedrijf die wij ook zouden aanraden!

Spence6280

Otera 5 Sterren

Top bedrijf!!

Sinds half november 2022 hebben we 16 zonnepanelen op het platte dak.
Het hele traject is van tevoren op locatie helder uitgelegd door de monteurs en vervolgens alles volgens afspraak keurig uitgevoerd. De monteurs hebben prima werk geleverd, vanaf zolder tot in de meterkast beneden. De panelen doen hun werk prima en via de app is alles te volgen. Kortom we zijn uitermate tevreden. Otera kunnen wij zeer aanbevelen.

Familie van der Werf uit Den Haag

Bryan X

Otera 5 Sterren

Wij hadden nogal een bijzondere situatie. Otera heeft voor ons gelukkig een goede oplossing weten te bedenken zodat wij ook zonnepanelen op ons dak hebben. Erg duidelijk van te voren afspraken gemaakt en op afgesproken termijn gelegd. Andere partijen gaven een wachtlijst aan van 9 maanden maar met de zomer voor de boeg wou ik ze meteen op het dak hebben.

Marcel Becker

Otera 5 Sterren

Hebben 24 zonnepanelen laten plaatsen door Otera. Service was vanaf eerste minuut zeer goed en deskundig. Zijn blij dat we voor hun hebben gekozen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kunnen hun bij iedereen aanbevelen.!

Madelon De jong

Otera 5 Sterren

Was elk bedrijf maar zo klantvriendelijk als Otera! De communicatie verliep top, het leggen van de panelen kon al binnen heel korte tijd. Gebeurde razend snel en de leggers waren onwijs kundig. De panelen liggen heel strak op het dak. Veel handige tips gekregen en er wordt op een eerlijke manier met je meegedacht!

Nogmaals ontzettend bedankt!

Esther Koster

Otera 5 Sterren

Wat mij direct aansprak bij Otera was de snelle respons op mijn aanvraag. Bij andere bedrijven ging er veel tijd overheen en miste ik een persoonlijke reactie op een aanvraag van een (voor mij) grote investering. De levering was vervolgens binnen een maand en de installatie was met een dag gelegd. Super tevreden!

Diana Stet

Otera 5 Sterren

Goed voorbereidend gesprek gehad. Na akkoord konden de panelen snel worden geplaatst. Vakkundig en vriendelijk personeel. Nu nog even hopen op veel zon!

Herman Treep

Otera 5 Sterren

We hebben geen spijt van onze keuze voor Otera. Ze maken waar wat ze beloven. Goede informatie vooraf, deskundige medewerkers, snelle plaatsing en vooral vlotte en heel plezierige communicatie tijdens het hele proces van afwegingen, keuzes maken en de plaatsing van de panelen

Joey Kelder

Otera 5 Sterren

Snel geholpen. Werdt netjes en beleeft te woord gestaan. Is netjes gelegt ben erg blij met mijn panelen

Veera Xxx

Otera 5 Sterren

Waterpomp en vloerisolatie afgenomen bij dit bedrijf. Alles verliep goed. Heel goed gedaan Otera !

Judith

Otera 5 Sterren

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces. Goede info vooraf en achteraf. Altijd bereikbaar, zeer hulpvaardig. Geen vraag is te veel. Fijne deskundige mensen. Met 3 weken lagen de panelen netjes op het dak. Top geregeld! Meteen was de energie zichtbaar op de meter en in de app. Super bedankt mannen. Jullie zijn kanjers!

Jonathan Jongkind

Otera 5 Sterren

Na meerdere offertes opgevraagd te hebben zijn wij uiteindelijk met Otera in zee gegaan en dat is een goede keuze geweest. De klantenservice heeft ons goed geholpen in eerste instantie en wij zijn zeer te spreken over hoe het proces verlopen is. De mannen van Otera zijn zeer deskundig en klantvriendelijk. Al en al top!

Михаил Куру

Otera 5 Sterren

Prima installateurs voor zonnepanelen en de aansluiting in overleg van de convertor naar de meterkast. Een goed werkende oplossing zelfs met een boom voor het huis staat die voor de nodige schaduw zorgt. Inmiddels al half jaar goed werkende zonnepanelen. Otera ga zo door.

Kristina Chaban

Otera 5 Sterren

Via mijn zus ben ik met Otera in zee gegaan en ik heb er geen moment spijt van gehad. Duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Vragen van mijn kant werden meestal meteen of binnen 24 uur beantwoord. Ook de installatie verliep soepel en volgens afspraak. Ze denken echt met je mee. Top!

Sven Soeterbroek

Otera 5 Sterren

Enorm blij met de levering en plaatsing van mijn panelen. Otera houdt zich aan de leveringstijd, plaatst de panelen vakkundig en werkt super netjes. Ik zou ze iedereen aanbevelen.

Unavailable K

Otera 5 Sterren

Offerte was duidelijke. Aardige verkoper aan de telefoon. Jongen die kwam schouwen was vakkundig en gezellig. Installatie team die kwam, wisten wat ze deden en alles verliep soepel. Bedankt voor de service Otera

Geeta Vyas

Otera 5 Sterren

Heel leuk en vriendelijk gesprekken gehad me Illyaa bij Otera. Hij is heel professioneel. Offerte was snel gestuurd. Goede prijs. Uiteindelijk door persoonlijke omstandigheden het werkzaamheden warren niet uitgevoerd.

Elvin Safarli

Otera 5 Sterren

Zonnepanelen snel en netjes gelegd. Jongens waren op tijd en hadden mij netjes 30 minuten voor aankomst gebeld. Meterkast moest vervangen worden, dat ging zonder enkele problemen. tevreden! 😁

Zahra Smit

Otera 5 Sterren

Een fijne ervaring met dit bedrijf. Houden zich aan de afspraken en reageren snel op vragen. De installatie verliep vakkundig en ik ben vriendelijk te woord gestaan. Je kunt echt merken dat de mannen veel kennis hebben en met je meedenken. Zeer tevreden over het gehele proces. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Jan Pronk

Otera 5 Sterren

Topbedrijf. Goede en snelle communicatie. En kunnen snel tot levering en plaatsing overgaan. Gaan pas weg totdat alles werkt of komen later terug als dat nodig is. Heel blij met de hele gang van zaken en de gekozen configuratie. Kortom in een woord top!

Patrick Van Kemenade

Otera 5 Sterren

Zeer goede begeleiding van begin tot eind. Ze weten waar ze het over hebben en zijn zelfs tijdens de nachtelijke uren bereikbaar als het nodig is. Binnen 1 dag was alles geregeld, écht een topbedrijf!

Marco Klepper

Otera 5 Sterren

Otera heeft ook bij ons 10 panelen geplaatst op dak en aanbouw…alles volgens afspraak zoals ze zeiden.. En zeer tevreden over het nette werk…..aanrader…

Stefan A

Otera 5 Sterren

Service was goed, klantenservice ook. Verkoper was ontzettend grappig en relaxe gozer. Verkoop ging op een normale manier en er werd geen druk op mij gezet. Plaatsing verliep goed en zonder problemen. Ik beveel Otera aan.

david holtrop

Otera 5 Sterren

Prettig contact en snelle afhandeling wat wij als zeer prettig ervaren hebben zeker met de torenhoge energieprijzen. Hierdoor begonnen wij al binnen een maand flink te besparen op de energierekening. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

Diana Riabokon

Otera 5 Sterren

Alles is erg netjes en professioneel geïnstalleerd, monteurs waren erg vriendelijk en tot nu toe geen enkel probleem, de panelen liggen nu bijna 5 maanden op ons dak,. Kan het iedereen aanraden!

Yuliia BoatHus

Otera 5 Sterren

Super blij met alles! Jongens waren ontzettend vriendelijk. Veel bedrijven kunnen nog wat leren van jullie. Bedankt Otera. Wij zullen jullie aanraden bij onze kennissen.

nico van vugt

Otera 5 Sterren

Snel een offerte gekregen, de door mij gestelde telefonische vragen goed en snel beantwoord. Vooraf bezoek aan huis m.b.t. de mogelijkheden. Snelle levering en aansluiting op het net door goede monteurs. Controle na oplevering door leidinggevende, het systeem werkt naar verwachting. Ik ben zeer tevreden.

Jelle Griek

Otera 5 Sterren

Super vriendelijke gasten! En verstand van zaken, dachten goed met ons mee! Ook geen lange levertijden zoals bij andere bedrijven! Kortom ik zou Otera zeker aanraden.

Arjen en Martina Bakker

Otera 5 Sterren

Otera is een super prettig bedrijf om mee te werken. Goede service en zeer snelle levering. Snel en vakkundig geplaatst door prettige mensen.

marla beem

Otera 5 Sterren

Heel vriendelijk. Wij hadden een offerte aangevraagd en na ons akkoord lagen de panelen 2 weken erna op het dak. Helemaal blij mee.

Rob Heijmans

Otera 5 Sterren

Zonnepnelen zijn in een dag geinstalleerd. Jongens werkten snel en vakkundig. Afronding en oplevering met goede uitleg. Tevreden dus!

emina soylu

Otera 5 Sterren

Na lang onderzoek kreeg ik van Otera duidelijk en helder advies. Bovendien ging de installatie ook zeer vakkundig en heel snel. Dankjewel Otera!!

Elena Tsvyntarna

Otera 5 Sterren

Van begin tot eind perfect geregeld. Via mailcontact telkens snel antwoord op vragen. Panelen liggen er perfect op en veilig gewerkt!
Dank je Otera.

A Genc

Otera 5 Sterren

Laatst 10 zonnepanelen laten plaatsen. Het ging allemaal soepel en snel. Erg vriendelijke mensen. Echt een aanrader!

Bedankt Otera!

Artjom Gommeren

Otera 5 Sterren

Jongens van de verkoop waren zeer vriendelijk. Montage team was deskundig en alles ligt er mooi op. Super otera! Ik zal jullie aanbevelen.

Ina Epping

Otera 5 Sterren

Super goed en vriendelijk geholpen, levering kon heel snel en ook zonder aanbetaling, dat geeft extra vertrouwen!
Ik kan en zal het iedereen aanbevelen!

Sam Kun

Otera 5 Sterren

Ik heb 20 panelen besteld en het proces ging vlot. Super snelle en kwalitatieve service!

Evgenia Smid

Otera 5 Sterren

Zeer tevreden met onze zonnepanelen alles werd netjes verzorgd .Professionele werknemers top!

Mark Wierdeman

Otera 4 Sterren

Goede service, ze werkten hard en waren voorzichtig met mijn eigendommen. Met Otera weet je waar je aan toe bent.

Rhodé de Wolf

Otera 5 Sterren

Fijn contact en binnen 2 weken lagen ze op ons dak! Erg tevreden!

Mark Stolk

Otera 5 Sterren

Snel en goed gedaan, topper!

Ryan

Otera 5 Sterren

Aardige mensen, goede uitleg, goede prijs, systeem werkt goed. Goed gemanierde werknemers, snelle levering

Сергей Рябоконь

Otera 5 Sterren

Bedankt. Panelen zijn goed bij ons thuis op het dak geplaatst. Super

Selin S

Otera 5 Sterren

Goed geholpen, gaan professioneel te werk. Zeker een aanrader! Waren ook nog snel.

Anne-Mieke Gerrits

Otera 5 Sterren

Snel, kundig, persoonlijke aandacht, meedenkend en ontzorgend, prima prijs én heldere taal!

paula bañuls

Otera 5 Sterren

zeer goede service, snel en professioneel. erg behulpzaam

Celeste van Wendel

Otera 5 Sterren

Snelle levering en goede, vriendelijke vakmannen.

razvan hlihor

Otera 5 Sterren

Ik ben absoluut blij met de zonnepaneleninstallatie van Otera! Het proces verliep van begin tot eind soepel en hun team toonde professionaliteit en expertise. De panelen maken al een merkbaar verschil op mijn energierekening en ik ben enthousiast over de positieve impact op het milieu.

Andrea

Otera 5 Sterren

Otera heeft bij mij zonnepanelen geplaatst. Er werd goed en professioneel gewerkt. Otera is behulpzaam en ze stellen een efficiënte oplossing voor om de installatie af te stemmen op de dak situatie. Service na installatie is ook goed. Ik raad Otera aan.

Pavlos Papakonstantinou

Otera 5 Sterren

Ik kreeg veel aanbiedingen voor plaatsing van mijn panelen en Otera gaf de beste prijs. Wachttijd slechts drie weken. Binnen een paar uur voltooiden ze de installatie. Tot nu toe zeer tevreden!
Bedankt Otera!

Tri Trong Nguyen

Otera 5 Sterren

bapau

Otera 5 Sterren

Neslihan Soylu

Otera 5 Sterren
Otera Adviesgesprek Medewerker

Op al je vragen een antwoord, zo geregeld!

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en een besparingsexpert neemt binnen 1 dag contact op om je wensen door te nemen of plan zelf een adviesgesprek in.

* Verplicht veld