Hybride warmtepomp

Besparing: € 600,- per jaar en tot € 3000,- subsidie

Ontdek de toekomst van comfort met een warmtepomp! Bij Otera streven we naar het optimaliseren van uw woning met duurzame oplossingen die uw comfort verhogen en uw energierekening verlagen. Onze warmtepompen halen duurzame energie uit de omgeving en zetten deze om in efficiënte verwarming en verkoeling. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen en een comfortabele levensstijl. Kies voor Otera en maak vandaag nog de overstap naar hoogwaardige warmtepompsystemen voor een betere woonomgeving en een duurzame toekomst! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij uw leefruimte kunnen transformeren met warmtepomptechnologie.

Otera Keurmerken Header Hero
Otera Besparing Label
Otera Euromunten
Otera Financieel Label

besparing € 600,- per jaar en tot wel € 5100 subsidie

Bespaar op je gasverbruik. Daarnaast is er een zeer gunstige subsidie als je een warmtepomp laat installeren. Afhankelijk van de type en vermogen van je warmtepomp kun je tot €5100 subsidie terugvragen.

Bespaar flink op gas met een hybride warmtepomp

Optimaliseer uw wooncomfort met de geavanceerde warmtepomptechnologie! Een warmtepomp haalt op een efficiënte manier warmte uit de omgeving – lucht, water of grond – en zet deze om in een duurzame bron voor het verwarmen en koelen van uw woning. Ervaar het gemak van een slim gereguleerd binnenklimaat, en draag ook bij aan een milieuvriendelijkere toekomst. Of het nou gaat om hybride/electric ready of full electric, Otera helpt je graag met de overstap.

Otera Warmtepomp En Cv Ketel

Wat is een warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een warmtepomp die samenwerkt met een reguliere gas cv-ketel. Een hybride warmtepomp beschikt over een binnen- en een buitenunit. De binnenunit is een kastje dat naast de cv-ketel komt te hangen. De buitenunit van de warmtepomp staat in de buitenlucht. Daar wordt energie aan de buitenlucht onttrokken. Het werkende deel van de warmtepomp brengt deze energie naar een hoger temperatuurniveau, zodat de warmte gebruikt kan worden in uw centrale verwarmingssysteem.

De hybride warmtepomp werkt op elektriciteit en verzorgt voor een groot deel de benodigde warmte in huis. De cv-ketel werkt op gas en is verantwoordelijk voor het warme water in de keuken en badkamer. Daarnaast springt de cv-ketel indien nodig bij op koude dagen, zodat er altijd een optimale warmte in huis is.

Add on Hybride warmtepomp

Verbeter uw verwarming met een hybride warmtepomp-add-on! Bij Otera bieden we een naadloze integratie met uw bestaande installatie, zodat u kunt genieten van traditionele verwarming en geavanceerde, energiezuinige technologie. Bespaar tot 70% op je energiekosten en ervaar maximaal comfort. Upgrade nu naar onze hybride warmtepomp en ontdek de slimme synergie tussen comfort en efficiëntie. Neem contact op voor advies op maat en maak uw verwarming slim en duurzaam!

Nederland moet in 2030 55% minder CO2 uitstoten en in 2050 klimaatneutraal zijn. Wie zijn huis verwarmt met een cv-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp, verbruikt minder gas en stoot dus minder CO2 uit.

Otera Warmtepomp Verplicht
Otera Warmtepomp Subsidie

Hybride warmtepomp full electric ready

Ontdek de toekomst van verwarmen met onze Full Electric Ready Warmtepomp! Bij Otera combineren we duurzaamheid en comfort. Deze geavanceerde warmtepomp staat klaar voor een volledige overstap naar elektrisch verwarmen, waardoor je niet alleen van een aangename temperatuur geniet, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Haal slimme energie uit de omgeving en ervaar betrouwbare verwarming zonder fossiele brandstoffen. Maak je woning klaar voor de toekomst met deze duurzame oplossing en bespaar op je energierekening. Upgrade uw systeem naar een Full Electric Ready Warmtepomp voor comfort met een groen tintje. Neem contact op voor persoonlijk advies en ontdek de voordelen van de toekomst van verwarmen!

Full electric warmtepomp

Ontdek ongeëvenaard comfort met een Full Electric Warmtepomp! Bij Otera bieden we een toekomstbestendige, volledig elektrische oplossing voor een aangenaam binnenklimaat. Deze slimme warmtepomp haalt energie uit de omgeving en levert betrouwbare verwarming zonder fossiele brandstoffen. Kies voor duurzaamheid en comfort – upgrade naar een Full Electric Warmtepomp. Neem contact op voor advies en stap in de toekomst van verwarmen!

Otera Warmtepomp Subsidie
Otera Warmtepomp Buiten

Hoe werkt een warmtepomp?

Welkom in de wereld van warmtepompen, waar technologische innovatie en duurzaamheid samenkomen om jouw huis het hele jaar door comfortabel te maken, ongeacht de weersomstandigheden.

Warmtepompen zijn geavanceerde systemen die warmte uit de omgeving halen – zoals de lucht, water of grond – en deze gebruiken om je huis te verwarmen, zelfs tijdens koude winters. Ze zijn als betrouwbare metgezellen die constant werken om de perfecte temperatuur te handhaven, terwijl ze tegelijkertijd energie besparen en het milieu beschermen.

Het proces begint met het verzamelen van warmtebronnen uit de omgeving, waarna de warmtepomp deze warmte efficiënt naar binnen transporteert en verhoogt tot een comfortabel niveau voor jou en je gezin. Dit alles gebeurt zonder gebruik te maken van traditionele, milieubelastende brandstoffen, waardoor warmtepompen een milieuvriendelijke keuze zijn voor het verwarmen van je huis.

Kortom, warmtepompen zijn niet alleen efficiënt en betrouwbaar, maar ook een duurzame oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften. Door te kiezen voor een warmtepomp draag je bij aan een groenere toekomst, terwijl je tegelijkertijd geniet van het comfort van een perfect gereguleerd binnenklimaat.

Subsidie op een warmtepomp

Goed nieuws, want voor het aanschaffen van een hybride warmtepomp kun je in 2024 subsidie aanvragen. Dat scheelt een stuk in de kosten. De subsidie op een (hybride) warmtepomp valt onder de regeling voor Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

Voor een hybride warmtepomp op buitenlucht krijg je bijvoorbeeld tussen 1.950 en 3.000 euro subsidie. Zo wordt het aanschaffen van een warmtepomp voor duurzame verwarming extra aantrekkelijk.

Het kabinet wil dat de hybride warmtepomp vanaf 2026 in veel gevallen verplicht wordt bij vervanging van de cv-ketel. De verplichting van de hybride warmtepomp moet bijdragen aan de klimaatdoelen.

Nederland moet in 2030 55% minder CO2 uitstoten en in 2050 klimaatneutraal zijn. Wie zijn huis verwarmt met een cv-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp, verbruikt minder gas en stoot dus minder CO2 uit.

Tip: als je de warmtepomp combineert met een isolatiemaatregel, krijg je hogere subsidie voor de isolatiemaatregel.

Otera Warmtepomp Subsidie
Otera Warmtepomp En Zonnepanelen

Warmtepomp én zonnepanelen

The perfect match! De hybride warmtepomp zal gas besparen, maar heeft ook elektriciteit nodig om te werken. Het gasverbruik zal dus dalen en het elektriciteitsverbruik zal stijgen. Om de kosten voor elektriciteit (nog verder) te drukken, kun je zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen. Ook voor een zonnepanelensysteem inclusief montage ben je bij Otera aan het juiste adres.

Vrijblijvend advies op maat ontvangen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Otera Monteur
Otera Zekerheden Garantie Keurmerken

Van advies tot installatie

We analyseren jouw specifieke behoeften en woning om het meest geschikte warmtepompsysteem voor je te vinden.

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele installatie van jouw warmtepomp, waarbij kwaliteit en efficiëntie voorop staan.

Een regelmatige service zorgt voor de optimale werking en levensduur van jouw warmtepomp.

We helpen je de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden te begrijpen om jouw investering zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Door te kiezen voor een hybride warmtepomp draag je actief bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Wat onze klanten vertellen...

Daar zijn we trots op!

Otera Beoordeling Klanten

4.8 sterren van 5
Google & Trustpilot

Ontvang onze zonnige E-zine in je brievenbus!

Schrijf je in en laat je inspireren, leer hoe je eenvoudig kunt besparen en maak kans op fantastische prijzen!

🌿Klaar voor inspiratie en plezier rechtstreeks in je inbox? Met de Zonnige E-zine duik je in de wereld van duurzaam leven met praktische tips, de nieuwste technologieën en inspirerende verhalen die laten zien hoe makkelijk en leuk het is om groener te leven. Van eenvoudige besparingstips tot exclusieve abonnee-aanbiedingen, en niet te vergeten onze spannende winacties, je vindt het allemaal in onze Zonnine E-zine nieuwsbrief!

Geen zorgen, wij spammen niet en we delen je e-mail nooit met anderen. We sturen alleen inspirerende en motiverende berichten. Voeg ons toe aan je lijst van vertrouwde afzenders, zo mis je nooit een tip of idee die echt het verschil kan maken!

Otera Adviesgesprek Medewerker

Op al je vragen een antwoord, zo geregeld!

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en een besparingsexpert neemt binnen 1 dag contact op om je wensen door te nemen of plan zelf een adviesgesprek in.

* Verplicht veld