Hr-ketel

Besparing: € 290,- per jaar

De beste cv-ketel voor je woning is een ketel die correct gedimensioneerd is, dat wil zeggen dat het vermogen niet te groot en niet te klein is. Met een correct gedimensioneerde cv-installatie geniet jij van een comfortabel warme woning, stook je zuinig en is de warmwatervoorziening helemaal op jouw behoefte afgestemd.

Otera Keurmerken Header Hero
Otera Besparing Label
Otera Euromunten
Otera Financieel Label

HR-ketel veel zuiniger dan VR: besparing € 290,- per jaar

Een nieuwe HR-ketel is al snel 20% tot 25% zuiniger dan een oude VR-Ketel. Dat scheelt zo’n € 290 per jaar. Binnen 5 jaar verdien je dan een nieuwe HR-Ketel van Otera terug.

Hr-ketel kopen voor efficiënte verwarming

Wil je efficiënt verwarmen? Kies dan voor een hoogrendementsketel. Bij Otera bieden we talloze modellen voor verschillende prijzen. Zo vinden we altijd een perfecte oplossing voor je woning. Weet je niet welke hr-ketel het beste bij je past? Neem gerust contact op. Onze klantenservice helpt je graag met het maken van de juiste keuze.
Otera Sectie 1 Hr Ketel

Wat is een Hr-ketel

Een hr-ketel is een zeer zuinige variant op de verwarmingsketel. ‘HR’ staat voor ‘hoog rendement’. Uit een hr-ketel krijg je dus veel warmte met relatief weinig brandstof. Met een nieuwe hr-ketel bespaar je flink op je energierekening in vergelijking met oudere modellen. Fijn voor de lange termijn!

Hoe werkt een hr-ketel?

Een hr-ketel verbrandt aardgas om warmte te produceren. Het water wordt verwarmd door warmte uit rookgassen terug te winnen, warmte die anders verloren zou gaan. Vanuit de ketel stroomt het warme cv-water door de radiatoren en kranen.

Otera Sectie 2 Hr Ketel
Otera Sectie 3 Hr Ketel

Hoeveel energie verbruikt een hr-ketel?

Hr-ketels kunnen een rendement behalen van tot 100%, waardoor er geen energie verspild wordt bij het verwarmen van water. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor je portemonnee.

Samen met een warmtepomp

Een hybride installatie is populair vanwege de vele voordelen: geen vervanging van uw huidige cv ketel nodig, goede prestaties zelfs bij matige isolatie, gebruik van bestaande leidingen en radiatoren, geen grote verbouwing, lagere investeringskosten en minder gedoe, en voordeliger dan een all-electric warmtepomp.

Otera Hybride Warmtepomp Besparingen Combi

Vrijblijvend advies op maat ontvangen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Vraag direct een gratis oriëntatiegesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Otera Monteur
Otera Zekerheden Garantie Keurmerken

Van advies tot installatie

We analyseren jouw specifieke behoeften en woning om het meest geschikte HR-ketel voor je te vinden.

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een professionele installatie van jouw HR-ketel, waarbij kwaliteit en efficiëntie voorop staan.

Een regelmatige service zorgt voor de optimale werking en levensduur van jouw HR-ketel.

We helpen je de beschikbare subsidies en financieringsmogelijkheden te begrijpen om jouw investering zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Door te kiezen voor een zuinige HR-ketel draag je actief bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Wat onze klanten vertellen...

Daar zijn we trots op!

Otera Beoordeling Klanten

4.8 sterren van 5
Google & Trustpilot

Ontvang onze zonnige E-zine in je brievenbus!

Schrijf je in en laat je inspireren, leer hoe je eenvoudig kunt besparen en maak kans op fantastische prijzen!

🌿Klaar voor inspiratie en plezier rechtstreeks in je inbox? Met de Zonnige E-zine duik je in de wereld van duurzaam leven met praktische tips, de nieuwste technologieën en inspirerende verhalen die laten zien hoe makkelijk en leuk het is om groener te leven. Van eenvoudige besparingstips tot exclusieve abonnee-aanbiedingen, en niet te vergeten onze spannende winacties, je vindt het allemaal in onze Zonnine E-zine nieuwsbrief!

Geen zorgen, wij spammen niet en we delen je e-mail nooit met anderen. We sturen alleen inspirerende en motiverende berichten. Voeg ons toe aan je lijst van vertrouwde afzenders, zo mis je nooit een tip of idee die echt het verschil kan maken!

Otera Adviesgesprek Medewerker

Op al je vragen een antwoord, zo geregeld!

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en een besparingsexpert neemt binnen 1 dag contact op om je wensen door te nemen of plan zelf een adviesgesprek in.

* Verplicht veld